Letar du efter en mångsidig, professionell artist som levererar med själ och hjärta – då har du hittat helt rätt!

 

Du kan anlita Anna till pianobaren, högtiden, företagsevenemanget, branschmiddagen, glamourfesten, strandfesten, bröllopet… eller varför inte pigga upp ett grått årsmöte?  

På Grand Hotel Stockholm underhåller Anna regelbundet som barpianist i Cadierbaren. Gå in under speldatum för att se när Anna underhåller.

Ska du anlita ett partyband? Anna spelar tillsammans med grymma tjejbandet Svea, som bl.a kompat artister som Martin Rolinski (BWO) och Linda Bengtzing. Så här låter det när Anna spelar med tjejbandet Svea.

 

 
 

Är du i behov av en ackompanjatör? Anna är oerhört lyhörd och följsam och lägger gärna en stämma till. Har bl.a varit ute och ackompanjerat Andreas Weise på olika uppdrag. Har även samarbetat med Sarah Dawn Finer, Samuel Ljungbladh, Anders Lundin, Nanne Grönvall och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson. Hon spelar och sjunger också ofta tillsammans med sångerskan Ulrika Zettersten. Här ett klipp med Ulrika Zettersten.

Söker du det du inte visste fanns? Duelling pianos kanske?!

Tänk dig en flygel, en sångerska och en massa bra önskelåtar som levereras. Tänk dig dubbelt upp av detta och en blandning av ”så ska det låta”, show, allsång och en himla massa energi! Då har du duelling pianos! Hör av dig för mer info här.

Anna spelar även med sin trio, AL3, på event och fester. För att lyssna klicka här.

Anna älskar sitt jobb och har en bred repertoar som hon hela tiden förnyar och spelar allt från jazz till de senaste poplåtarna. Anna tycker om utmaningar vilket gör att hon gärna spelar på begäran - alltså precis det ni önskar under kvällens gång! Ingenting är omöjligt!

Boka underhållning med guldkant! 

 

Anna Landström är fantastisk att jobba med både på och utanför scenen.
Hon är en fantastisk personlighet & är en enastående musiker, som får alla gäster att känna sig välkomna & sedda.
På ett enastående sätt har Anna förstärkt våra uppdrag och alltid lämnat en nöjd kund efter sig.
Hennes blandade repertoar passar lika bra för såväl lugnare mingel som vid en ösig pianobar.
Garanterad succé helt enkelt!
— Magnus Af Trolle & Anna Hellström, Eventyr AB
Tack Anna, det är en fröjd att jobba med dig och resultatet blev jättebra! Det är skönt att samarbeta med ett proffs som kan fånga upp önskemål och diffusa idéer och förvandla dem till ett musikaliskt koncept av högsta klass
— Ulla Lindström, Contrast AB
Jag kontrakterade Anna & Anna i “duelling pianos” som underhållning till en middag för 120 personer som vi genomförde vid en invigning av vårt nya logistikcenter. Jag var lite orolig hur det skulle tas emot, men min oro visade sig vara helt obefogad. Det blev en supersuccé med mycket nöjda gäster i en skön stämning. Kan varmt rekommenderas
— Patrik Nilsson, XLLNC

Foto: Daniel Wiland

 

Musikalisk bakgrund

Anna har sina rötter i Göteborg och har musiken med sig från barnsben. Det spelades och sjöngs mycket i hemmet och hon gick efter naturvetenskaplig linje vidare till att ägna sig åt musiken på heltid. Hon gick på Musikhögskolan i Malmö och utbildade sig till musiklärare, men med lite extra fokus på piano och sång.

Anna flyttade upp till Stockholm 2002 och började arbeta som musiklärare i Nacka Musikklasser och vidare som sångpedagog på bl.a. Rytmus Musikergymnasiet och Stockholms Musikalartistutbildning (Base 23) men frilansandet har sedan några år tillbaka tagit överhanden.

_DSC7374-Redigera.jpg